1. Yleistä

Nämä käyttöehdot sisältävät Gravasoftin internet-sivuja koskevat käyttöehdot. Sivut ovat Gravasoftin (jäljempänä palveluntuottaja) ylläpitämiä. Avaamalla Internet-sivut sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy käyttöehtoja.

Internet-sivut tarjoavat tietoa Gravasoftista ja sen palveluista kiinnostuneille. Sivujen kautta on mahdollista myös lähettää viestintään liittyvää palautetta ja yhteydenottoja Gravasoftille.

2. Palvelun käytön rajoituksista ja käyttöoikeuksista

Kaikki palveluntuottajan sivuilla esitetty aineisto on palveluntuottajan omaisuutta. Sivuilla olevat brändit, teksti, ääni, kuvat ja muu aineisto on suojattu tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sivuilla esitetyn aineiston osittainenkin kopiointi ja käyttö uusien julkaisujen ja/tai tietokantojen tuottamiseksi sekä muu kaupallinen hyödyntäminen on kielletty. Internet-sivuja saa katsella ja tarkastella tietokoneella tai vastaavalla laitteella sekä tulostaa niistä osia.

Tiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä. Jos kopioit tai talletat informaatiota Internet-sivuilta, sitoudut samalla siihen, ettet poista materiaaleista niihin mahdollisesti sisältyviä immateriaalioikeudellista alkuperää osoittavia merkintöjä tai tunnuksia kuten esimerkiksi tekijänoikeusmerkintöjä.

3. Linkit kolmannen tahon tarjoamille www-sivustoille

Gravasoftin Internet-sivuilla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Gravasoft ei ole vastuussa mistään näistä kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta.

4. Käyttäjän vastuu

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti kaikista aiheuttamistaan vahingoista, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen vastaisesta käytöstä, toiminnasta tai laiminlyönnistä.

5. Gravasoftin vastuu

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista tai tulkinnasta aiheutuvista vahingoista.

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisten toimintakatkoksien tai palvelun mahdollisten teknisten vikojen aiheuttamista vahingoista. Palveluntuottaja ei vastaa mistään vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai toimimattomuudesta.

6. Palvelun sisällön ja toiminnan kehittäminen

Gravasoft pidättää kaikki oikeudet muuttaa palvelun sisältöä ja toimintoja palvelun kehittämiseksi.

7. Yksilönsuoja

Käyttäessäsi Internet-sivujamme saatamme kysyä sinulta henkilötietojasi ja käsitellä niitä mikäli tarpeen mm. asiakkaan tunnistamiseksi sekä esim. palveluiden ja viestien toimittamiseksi sinulle. Sinulta voidaan kysyä mm. nimeä, käyttäjätunnusta ja salasanaa, työpaikkaa, puhelinnumeroa, osoitetta ja sähköpostiosoitetta.

Ellei laista muuta johdu, emme luovuta henkilötietojasi ilman suostumustasi kolmansille osapuolille muussa kuin edellä kuvatussa tarkoituksessa. Tiettyihin palveluihin voivat soveltua erilliset käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt.

8. Sivujen käyttötiedot ja evästeet

Voimme kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja sivujemme käytöstä, liikenteestä, tapahtumista ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista. Voimme myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.

Käyttäessäsi sivustoja selaimesi saattaa tallentaa koneellesi lähettämämme pienen tiedoston, jota kutsutaan evästeeksi (Cookie). Evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttämäsi tietokoneen sekä tiettyjä tähän koneeseen liittyviä tietoja sivujemme käytöstä. Evästeet ilmenevät esimerkiksi niin, että aikaisemmin samalta koneelta lähetetty tietoa, kuten osoitteesi, täydentyy automaattisesti asianomaisella sivulla.

Selaimesi hyväksyy todennäköisesti evästeet oletusasetuksin, mutta voit mahdollisesti muuttaa selaimesi asetuksia ja myös poistaa evästeet koneeltasi. Tietyt palvelut voivat vaatia evästeiden hyväksymisen toimiakseen.

Evästeiden ja käyttötietojen avulla toivomme voivamme kehittää palvelujamme sinun ja muiden asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet huolehtimaan sinun henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä. Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme tietojesi luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja oikeellisuuden. Henkilötietojesi käsittely tapahtuu henkilötietolainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä noudattaen.

9. Sivujemme käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

 

© Gravasoft Oy